5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article



Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan müstacel keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın çabucak, yanmayan tarafa düz açılabilecek bir bilgisizluktan sıcak kavara ve yalım geçişini engelleme kabiliyetidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile ilgili firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE onayından kalmak dâhilin test binalacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Üretim aşamasından yöntem şartnameye uygun olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çtuzakışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi unutmayınız.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseri Yangın Çıkış Kapısı kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Evlerin Yangın Çıkış Kapısı ve iş yerlerinin eminği, süresince bulunan insanlarla yanında saygınlık eşyaları esirgemek hesabına…

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye Yangın Kapısı kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanma vadiı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, sene ortamında kişi kaybına niye olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaca bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile orospu yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve mal kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an engelsiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page